2 maanden traject - in 8 weken tijd de controle terug

BINNEN 2 MAANDEN WEER GELUKKIG

Het traject voor een diepere connectie met jezelf. Ervaar weer rust in hoofd en lichaam met focus op dat wat er echt toe doet. Fysiek, mentaal en emotioneel.

hand

Exclusieve aandacht

1 op 1 training met een plan wat aan de hand van jouw behoeftes wordt opgebouwd.

puzzel

Unieke combinatie

Niet 1 aangeleerde techniek maar een combinatie van de meest bewezen en effectieve ademtechnieken in combinatie met meditatie, lichaamswerk en koude training.

tijd

Nieuwe routine

Veranderingen zijn vaak moeilijk door te voeren en te behouden, daarom werk je samen aan het toevoegen van kleine nieuwe structurele oefeningen in jouw dag.

Pak de controle terug

Altijd maar dat opgejaagde gevoel ervaren en die stroom aan gedachtes nooit tot stilstand kunnen brengen, soms zelfs zo erg dat je hartkloppingen krijgt of paniekerig wordt?
Slecht in slaap komen en last van een onrustige nachten?
Fysieke problemen met een onverklaarbare oorzaak?

Het probleem is vaak een reactie op een verkeerde ademhaling.

Tijdens dit 2 maanden traject leer je stap voor stap hoe jij de controle op je ademhaling weer terugpakt en hiermee de controle over jouw leven en je gevoelens weer de baas bent.

Ervaar eindelijk weer hoe het is om helemaal tot rust te kunnen komen als jij dat wenst en de focus te kunnen pakken wanneer je die nodig hebt.

En merk dat na 6 weken intensief met je adem bezig zijn er ook andere klachten als sneeuw voor de zon zullen zijn verdwenen.

Mijn werkwijze

Tijdens het Base-camp programma werken we aan de 3 belangrijkste pilaren in jouw leven

1. Fysiek

Goed ademen kan transformatieve effecten op het menselijk lichaam hebben. 

Daarom gebruiken we specifieke zelfkwantificeringsmethoden en actieve herstelprotocollen om niet alleen fysieke beperkingen in het lichaam op te heffen, maar ook om de efficiëntie van uw eigen ademhalingsmechanismen te verbeteren.

2. Mentaal

Tijdens deze periode zul je meer inzicht krijgen in zowel jouw lichaam en je perceptie van de wereld. We kijken waar er aanpassingen nodig zijn en gaan hier intensief mee aan de gang.

3. Emotioneel

Alles wat je geleerd hebt gaan we optimaliseren zodat jij je volledige potentie bereikt.

Mentale kracht & bewustwording

Niet alleen zullen we 1 op 1 werk verrichten maar ook krijg je tijdens Base-Camp 1 groeps experience waarin we een middag intensief met elkaar aan de slag gaan op het gebied van Mentale kracht en bewustwording.

Dus:

Intake

Vul hieronder je gegevens in om een kennismakingsgesprek met mij in te plannen.

Ruud
50%

Vul hieronder je informatie in en ontvang direct mijn twee beste ademtechnieken.

Ruud van de Wiel draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders