Over Ruud

Nadat Ruud zijn bedrijf in 2018 had verkocht, vertrok hij op een reis, die hem op de mooiste plekken van de wereld brachten, maar boven al de mooiste plekken in zichzelf liet ervaren.
Tijdens zijn reis ontmoeten hij diverse meesters op zijn pad waarvan hij van allerlei verschillende tools en technieken leerde. Dit in combinatie met dat wat er altijd al was maar waar wij de schoonheid en kracht van zijn vergeten.
De frisse berglucht koude waters en mooie bossen. Graag neemt hij jouw mee op een reis terug naar jouw ware natuur, tijdens zijn Mountain experiences in de bergen van Zwitserland, Oostenrijk en Nepal.
leer je de kracht van jouw eigen adem systeem en hoeveel meer we eigenlijk kunnen door de controle hierover terug te pakken.
Wordt je eigen medicijn.
Mocht dat nog een stapje te ver zijn heeft hij in Nederland ook zijn ademhut gecreëerd waar ook jij de kracht van jouw eigen ademhaling kunt ontdekken en weer terug kunt naar jouw ware natuur. 

Baseline Adem Assessment

In 45 minuten tijd een betere ademhaling.

Ervaar hoe je met kleine aanpassingen jouw gezondheid positief kunt beïnvloeden.
Meer kennis en controle over jouw ademhaling

Basecamp

In 2 maanden tijd richting jouw top.

Ga voor meer ademruimte in jouw leven en ervaar meer rust in je hoofd en lijf, scherpere focus op de dingen die er toe doen en ervaar meer plezier in je dag.

Ruud
50%

Vul hieronder je informatie in en ontvang direct mijn twee beste ademtechnieken.

Ruud van de Wiel draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches