Groepsessies - Ruud van de Wiel

Transformatieve groepssessie

In een groep met gelijkgestemde de energie voelen vloeien en in een twee uur durende diepe sessie de connectie terugvinden met lichaam en geest.

Transformative groep ademsessie

Ervaar hoe de groepsverbinding jou nog dieper bij jezelf kan brengen.

Ik ben Ruud, (adem)coach en specialist in body-, mind- en soulwork

Transformatieve ademhaling heeft een enorm positieve psychologische, helende, reinigende, meditatieve en kalmerende werking op ons lichaam en geest. Het dient om oude zelfsaboterende patronen te veranderen en kan de kwaliteit van leven verbeteren. Met een groter bewustzijn van de adem wordt het gemakkelijker om stress in het lichaam te herkennen en de gewoonlijk opgeslagen spanning met succes los te laten.

Niet goed, geld terug

Nu is het jouw tijd

Vaak blijven we veel te lang hangen in een stress staat, deze staat van zijn begint steeds meer jouw normaal te worden. Op een bepaald ogenblik weten we niet beter, maar elke dag dat we in deze staat blijven leven doen we meer afbreuk aan onze gezondheid en de ervaring van geluk in ons leven.

Dan is Reset voor jou! Je krijgt meer rust in je hoofd en lijf. En vertrouwen in jezelf.

In het kort

Langdurige verandering voelbaar.

Deze sessie zorgt voor zo een diepe ervaring, dat de positieve effecten vaak nog dagen voelbaar zijn.
Vaak vind er zelfs levenslange verandering plaats.

Voel de kracht van een groepssessie.

Doordat we in een gezamenlijk proces terecht komen waarin we in hetzelfde ritme ademen, ontstaat er een waar magnetisch veld waarin de kracht van elke emotie makkelijker voelbaar is en loslaten makkelijker wordt.

Zelf regulatie als tool.

Ademhaling is iets wat we dagelijks doen en vaak voor lief nemen. Maar deze tool hebben wij dus ook 24/7 tot onze beschikking. Leer wat je met jouw eigen ademhaling kan zodat je het in moeilijke situaties als positieve tool kunt inzetten bij het veranderen van jouw staat van zijn.

Reacties van anderen

Lees hieronder de ervaringen van andere die je voor gingen:

Professionele en fijne begeleiding tijdens de ademsessies.
Door de begeleidende muziek kom je in een diepe trance waardoor je nog dichter tot jezelf komt, ook de stemvorken vond ik een fijne toevoeging. Kortom echt een aanrader om eens een sessie bij te wonen!
Laura
Een intense ervaring
Tijdens een ademsessie stel je je kwetsbaar op en er gebeurt zowel mentaal als fysiek heel veel. Dat maakt het voor mij een hele intense ervaring die nog lang na kan werken. Ruud begeleidt je daar in op een fijne en liefdevolle manier. Tijdens het voorgesprek helpt hij je met eventuele thema's en/of intenties benoemen voor de sessie en tijdens het nagesprek biedt hij een luisterend oor en helpt je de inzichten die je hebt ontvangen eventueel te vertalen. Mij geeft een ademsessie elke keer weer mooie en waardevolle inzichten.
Hij heeft veel kennis van zaken
Ben erg tevreden over de ademsessies bij Ruud! Hij heeft veel kennis van zaken, ik heb me leren ontspannen, diverse technieken geleerd en de ademsessies hebben ervoor gezorgd dat ik beter weet wat ik belangrijk vind. Dus zowel fysiek als mentaal werkt het goed! 🙂 Blij mee.
M. van der Spek

Gun jezelf dit cadeau

Leven vanuit een gevoel van complete ontspanning en overgave, zonder druk.

Dat is wat ik jou gun, jij jezelf ook?

Datum: Dinsdag 5 September

Tijd: 19.00 – 21.00 uur

Lokatie: Grotestraat 67 Drunen

Jouw eenmalige investering: €45,- 

Meld je aan voor de groepsessie

Ruud
50%

Vul hieronder je informatie in en ontvang direct mijn twee beste ademtechnieken.

Ruud van de Wiel draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders